WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VERDACHTEN OP VRIJE VOETEN NA SCHIETINCIDENT ROTTERDAM-ZUID

ROTTERDAM- De drie verdachten die gistermiddag zijn aangehouden na een schietincident op de Wolphaertsbocht te Rotterdam-Zuid (Charlois), zijn weer op vrije voeten. Bij het incident, dat plaatsvond om 13.15 uur, zijn schoten gelost, maar raakte niemand gewond. De mannen van 21, 28 en 21 jaar uit Rotterdam blijven wel verdachten in het lopende onderzoek.

De politie heeft een huls meegenomen voor sporenonderzoek, voert buurtonderzoek uit en beschikt over beelden in een poging meer duidelijkheid te krijgen over de aanleiding en betrokkenheid van anderen bij het incident. Verdere aanhoudingen worden door de recherche niet uitgesloten.

In verband met het onderzoek roept de politie getuigen op die iets gezien of gehoord hebben voor, tijdens of na het schietincident. Ook mensen die in de omgeving van de Wolphaertsbocht wonen en beschikken over beelden van een deurbelcamera, beveiligingscamera of dashcam worden verzocht contact op te nemen. Informatie kan worden doorgegeven via het telefoonnummer 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *