WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VERHUURDER VLAARDINGEN NEEMT UW PLANTEN IN BESLAG

VLAARDINGEN- Alle plantjes op de galerijen en fietsen in het trappenhuis van wooncomplexen in Vlaardingen-Oost worden morgen afgevoerd op kosten van de huurders door Woningstichting Samenwerking. Eigenaren kunnen hun spullen tegen betaling weer terugkrijgen, deze worden tijdelijk gestald in een opslagruimte van Samenwerking. Het gaat hierbij om spullen die volgens de huisregels niet toegestaan zijn. De betreffende bewoners hebben hier onlangs een nieuwsbrief over ontvangen.

Regelmatig treft de verhuurder spullen aan in de algemene ruimten van hun complexen die hier niet thuishoren. Dit jaar gaat de woningstichting hier vaker op controleren en goederen stickeren of labelen.

Ook deze fietsen verdwijnen naar de opslag van de huisbaas.
Morgen wordt gestart met een collectieve aanpak in complexen aan de Nieuwe Kerkplaats en het complex aan de Oosterstraat. Deze actie houdt in dat Samenwerking start met een wekelijkse controle van spullen in algemene ruimten.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *