WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VERKEERSOVERTREDER (31) SCHIEDAM SPOORLOOS

SCHIEDAM- Mustafa B. (31), geboren in Sulaimania-Irak, is momenteel voortvluchtig, terwijl hij wordt gezocht voor meerdere ernstige verkeersdelicten en identiteitsfraude, maar zijn huidige verblijfplaats is onbekend.

Op 20 juli 2023 werd B. betrapt op het besturen van een Renault Kangoo op de Schiedamseweg en Van Deventerstraat in Rotterdam en Schiedam. Hij wist of had moeten weten dat zijn rijbewijs voor de categorieën AM, B en T ongeldig was verklaard.

Op dezelfde dag gebruikte B. opzettelijk een Nederlandse identiteitskaart op naam van een ander tijdens een verkeerscontrole uitgevoerd door de Politie Eenheid Rotterdam.

B. veroorzaakte op 26 november 2022 gevaarlijke situaties op de Vlaardingerdijk in Schiedam door door rood te rijden, met hoge snelheid te rijden en een politieachtervolging te ontlopen. Hij verloor de controle over zijn auto en botste tegen een straatnaambord. Bovendien verliet hij de plaats van het ongluk, waarbij schade werd toegebracht aan eigendommen van de Gemeente Schiedam.

Op 11 februari 2022 bestuurde B. een bestelauto in Schiedam terwijl hij onder invloed was van cannabis. Een bloedonderzoek toonde een THC-gehalte van 4,5 microgram per liter bloed aan, wat boven de wettelijke grenswaarde ligt.

B. heeft al een strafpunt op zijn rijbewijs voor een eerdere veroordeling wegens rijden onder invloed. Een tweede strafpunt zal resulteren in de automatische ongeldigverklaring van zijn rijbewijs.

2 gedachten over “VERKEERSOVERTREDER (31) SCHIEDAM SPOORLOOS

  1. Ongeldig verklaren van zijn rijbewijs zal hem geen donder interesseren. Dat soort heeft overal maling aan. En wordt hij aangesproken over zijn aso gedrag dan zal het standaard antwoord gegeven worden: ik ben erg getraumatiseerd, krijg geen kansen in Nederland en (uiteraard) de politie zijn racisten en moeten mij altijd hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *