WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VIER NIEUWE BEDRIJVEN TEKENEN VOOR ‘DE DIJK’ MAASSLUIS

MAASSLUIS- Wethouder Gerard van der Wees (VVD) heeft samen met vier bedrijven een koopovereenkomst getekend voor een kavel op bedrijventerrein De Dijk aan de rand van Maassluis. Namens de bedrijven ondertekenden onder meer Roel Nooteboom van het touringcar bedrijf Nooteboom Tours, Paul Schalkoort en Walter Stougie van het installatiebedrijf Schalkoort & Stougie Techniek BV en Ruud Schmidt van Rederij de Jong.

De wethouder is blij met de keuze van de bedrijven en heet ze van harte welkom in Maassluis: “Met De Dijk bieden wij een strategische en unieke locatie met uitzicht over de Nieuwe Waterweg. Meer en meer blijkt de aantrekkingskracht van dit bedrijventerrein, nu ook weer met het afsluiten van deze overeenkomst met vier mooie bedrijven.”

Een bedrijventerrein met de aantrekkingskracht van het water

Nooteboom Tours breidt haar huidige vestiging op De Dijk uit. De andere bedrijven vestigen zich nieuw in Maassluis. Schalkoort & Stougie Techniek BV uit ’s Gravenzande realiseert een duurzaam bedrijfsverzamelgebouw met 6 bedrijfsunits en 45 opslagunits. Het maritiem gerelateerde bedrijf Rederij De Jong uit Botlek Rotterdam vestigt haar hoofdkantoor op De Dijk. Een bewuste keuze vanwege het prachtige uitzicht over de Nieuwe Waterweg.

Er zijn nu nog enkele kavels beschikbaar. Bedrijven die geïnteresseerd zijn, kunnen contact opnemen met de gemeente.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *