WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VLAARDINGSE BEDREIGD MET VUURWAPEN

VLAARDINGEN- Een Vlaardingse is meermaals bedreigd door de 30-jarige R.J. R. uit Rijswijk. De man moet zich nu verantwoorden van de rechter in Rotterdam.

Op 21 februari is het slachtoffer voor het eerst via berichten met de woorden: ‘Je vent gewoon is een kanker leugenaar en liefst stuur ik nu mensen naar je kanker huis man, en die komen geen laptop kapot gooien, die schieten je dood. Dood of alles terug’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.

Op 30 oktober volgt een confrontatie in Vlaardingen waar het slachtoffer een (geladen) vuurwapen wordt voorgehouden. Dit geladen vuurwapen wordt vervolgens op tafel met daarbij dreigend de woorden: ‘Ik ben niet van jouw kaliber en ik schiet gewoon.’

Een dag later treft de politie een pistool / revolver van het merk AKAH (Umarex), model Retay Pro, kaliber 9MM P.A.K., dat de verdachte voorhanden heeft gehad. Ook wordt munitie aangetroffen, te weten knalpatronen van het kaliber 9mm.

Eén gedachte over “VLAARDINGSE BEDREIGD MET VUURWAPEN

  1. Zo veel maal het woord kanker in een zin, óf het is algemeen beschaafd Turks, of een verbasterd Haags, daar zegt men vaak kankah, een op deze ziekte gelijkend woord. Overigens wél weer een hoop kouwe drukte om een alarmpistool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *