WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VLAARDINGSE OEFENWEDSTRIJD VICTORIA’04-CION

VLAARDINGEN- De oefenpot ter voorbereiding op de hervatting van de competitie leverde een interessant en nuttig duel op tussen de buren CION en Victoria’04. Beide teams lieten goed verzorgd voetbal zien. De defensies hielden het slot op de deur.

In de omschakeling werd de aanval snel gezocht. Het spel golfde over en weer. Naar mate de wedstrijd vorderde kreeg CION meer balbezit, doch wist het counterende Victoria’04 geen pijn te doen.

Het vizier stond echter (nog) niet op scherp, want zowel CION als Victoria’04 verzuimden enkele 100% kansen te verzilveren mede door het goede keeperswerk aan beide zijden. In de tweede helft deden beide ploegen niet voor elkaar onder.

Pas in de slotfase wist Roy Meerten met een fraai schot in de kruising de eindstand op 1-0 te bepalen in het voordeel van Victoria’04.

De competitie kan beginnen.

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Dion Engelbracht, Bart van der Hoeven, Michael Blok, Robbin Winsveen, Oscar Knecht, Nick Rutten, Lars de Visser, Remco van der Laan, Jelle Blankestijn, Colin Pleijsier, Roy Meerten, Jur de Visser, Rilgilio Ramsubagh, Joey van der Zouwen, Nailey Girigorie.

Eindstand: 1-0 (bij rust 0-0).

Doelpunt Victoria’04: Roy Meerten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *