WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VOLLEDIGE BREUK ICT-SAMENWERKING WATERWEGGEMEENTEN

VLAARDINGEN- Ook Vlaardingen en Schiedam zetten nu officieel een punt achter de samenwerkingsovereenkomst van de waterweggemeenten op het gebied van de Informatie- en Communicatietechnologie (ICT). In het samenwerkingsplan staat duidelijk vermeld dat alle partijen ten alle tijden de samenwerking mogen beëindigen zonder kosten te kunnen verhalen op de achterblijver. De kosten van deze fase voor Vlaardingen bedragen 35.000 euro en vallen binnen de begroting. Schiedam wacht nog met het maken van de optelsom.

In 2016 besloot Maassluis al om zelfstandig te blijven voor wat betreft hun ICT-omgeving. De gemeente Maassluis heeft aangegeven de voorkeur te geven aan een autonoom ICT beleid.

De samenwerking tussen de drie waterweggemeenten op ICT-terrein is in 2013 gestart met het opstellen van een gemeenschappelijk informatieplan.

EN NU U! GEEF UW MENING!!

Geeft uw mening over de inhoud van dit nieuws. Laat weten wat u vind. Laat hieronder een bericht achter. Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *