WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VOORLICHTING SCHIEDAMMERS BBQ EN OPEN HAARD

SCHIEDAM- Inwoners van Schiedam krijgen voorlichting over het gebruik van de open haard en de barbecue, met name rondom de dagen met weinig tot geen wind en regen. Het gaat om een maatregel die de gemeente Schiedam wil oppakken om de luchtkwaliteit te verbeteren.

Eerder is door het stadsbestuur al toegezegd, dat bij de invoering van de Omgevingswet hier aandacht aan wordt geschonken. Belangrijk item hierbij is de handhaving van mogelijk te nemen maatregelen.

In de praktijk zorgt de barbecue geregeld voor ergernis in Schiedam. Begin juli dreigde de gemeente nog het barbecueën in het Beatrixpark te verbieden wegens brandgevaar. Tegelijk heeft de gemeente afgelopen zomer een reeks gloednieuwe afvalbakken geplaatst op de barbecue zone in het Beatrixpark. Naast de nieuwe bakken zijn ook borden aangebracht waarmee parkbezoekers worden geïnformeerd over het schoon en veilig bbq in het park.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *