WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VROUW DOOD NA ONGELUK MET SCOOTER ROTTERDAM

ROTTERDAM- Een jonge vrouw uit Rotterdam is vannacht om het leven gekomen na een noodlottige val met haar scooter op de Blaak. Ondanks de reanimatiepogingen van de hulpverleners en het medisch personeel, bezweek ze in het ziekenhuis aan de ernstige verwondingen die ze had opgelopen.

De hulpdiensten kregen rond 03.00 uur een melding van het ongeluk. Ze troffen de vrouw zwaargewond aan bij een bankje op de Blaak. Ze werd direct gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed ze kort daarna.

Uit het eerste onderzoek blijkt dat het om een eenzijdig ongeluk gaat, waarbij niets of niemand anders betrokken is geweest. De politie wil echter graag meer weten over de toedracht van het ongeval en hoe de vrouw precies ten val is gekomen. Daarom roept de politie getuigen op om zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord dat met het ongeval te maken heeft en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan alstublieft contact op met de politie en vraag naar Team Verkeer. U kunt bellen naar 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *