WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VROUW KNALT OP MUUR BENELUXTUNNEL SCHIEDAM

SCHIEDAM- Een vrouw heeft vanochtend voor vertraging gezorgd in de Beneluxtunnel bij Schiedam. Ze reed met haar auto tegen een muur aan in de tunnel. De politie meldt dat de vrouw niet ernstig gewond is geraakt en dat de schade aan haar voertuig beperkt is gebleven. Ze kon na het ongeval zelf haar weg vervolgen. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.

Met regelmaat gebeuren er ongelukken in de Beneluxtunnel, waarbij soms ook doden vallen. Zo is op 26 oktober een motorrijder om het leven gekomen bij een botsing met een vrachtwagen in de Beneluxtunnel. Op 21 maart 2022 raakte een motoragent van de politie Rotterdam zwaargewond bij een ongeluk in de tunnel. Op 14 september 2019 botsten meerdere auto’s op elkaar in de Beneluxtunnel, waardoor de tunnel tijdelijk werd afgesloten.

De Beneluxtunnel is een drukke verkeersader die Rotterdam verbindt met Den Haag en Antwerpen.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Eén gedachte over “VROUW KNALT OP MUUR BENELUXTUNNEL SCHIEDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *