WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VROUWEN VECHTEND OP STRAAT IN SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- Een uitbarsting van geweld schokte de Van Marumstraat in Schiedam-Oost zondagavond. Volgens ooggetuigen waren twee vrouwen betrokken bij een heftige vechtpartij midden op straat. De politie werd snel gealarmeerd.

agenten zijn direct begonnen met het luisteren naar alle kanten van het verhaal om een duidelijk beeld te krijgen van de aanleiding van het gevecht, waarbij de politie ook getuigenverklaringen verzamelde en bewijsmateriaal. De rust in de straat is inmiddels teruggekeerd.

Dergelijk geweld wordt ook wel omschreven als ‘bitchfight’, een informele term die verwijst naar een ruzie tussen vrouwen die vaak ook uitmondt in een fysiek gevecht, waarbij er bijvoorbeeld gekrabd, geslagen, gespuugd en gegild wordt. Er kan soms ook publiek aanwezig zijn dat de ruziënde partijen ophitst. Deze term wordt ook wel eens gebruikt om een zeer heftige verbale confrontatie tussen vrouwen te beschrijven, waarbij harde woorden en beledigingen worden uitgewisseld.

De frequentie van zulke gevechten kan voorkomen in verschillende contexten, zoals persoonlijke relaties, op de werkvloer, of in het uitgaansleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *