WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

WATERSIDE II: PEPERDUUR WONEN AAN ROTTERDAMS WATER

ROTTERDAM- Wie in Rotterdam een nieuw penthouse met uitzicht op de Maas wil huren, moet diep in de buidel tasten. Bij Waterside II, het nieuwe wooncomplex aan de Oostdijk, kost zo’n luxe appartement maar liefst 4.250 euro per maand. En dat is nog exclusief parkeerplaatsen. De huurprijzen van de overige appartementen beginnen bij 1.180 euro per maand.

Waterside II bestaat uit 113 appartementen in 22 verschillende typen. Ze zijn bedoeld voor allerlei doelgroepen: starters, senioren, alleenstaanden of gezinnen. De oppervlakten variëren van 65 m² tot 165 m², met als uitschieter het penthouse van 190 m² op de bovenste verdieping. De appartementen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken en hoogwaardig sanitair. Wat Waterside II bijzonder maakt is het uitzicht: vanuit elke woning kunt u genieten van de Maas en de skyline van Rotterdam.

Een extra service die Waterside II biedt, zijn de collectieve pakketboxen. Hier kunnen koeriers bestelde goederen, post of maaltijdboxen afleveren, waarna de bewoners een digitale code ontvangen om de box te openen.

Waterside II is een project dat luxe en comfort combineert met de locatie. Wie interesse heeft, kan zich nu inschrijven via de website van Waterside II.

Eén gedachte over “WATERSIDE II: PEPERDUUR WONEN AAN ROTTERDAMS WATER

  1. Als je deze huur moet ophoesten kun je toch beter voor minder geld per maand een vrijstaande woning kopen. Straks worden deze huurders nog met een asielschuit voor hun uitzicht geconfronteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *