WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

WEER AANSLAG BIJ PAND VLAARDINGEN-HOOGLEDE

VLAARDINGEN- Vannacht rond 03.30 uur is een bom ontploft bij een woning aan de Gretha Hofstralaan in Vlaardingen-Holy (Hooglede). Er vielen geen slachtoffers. Dit is niet de eerste keer dat deze straat wordt opgeschrikt door een ontploffing. Aan dezelfde laan woont de loodgieter die al sinds april vorig jaar wordt geterroriseerd door een reeks van explosies bij zijn panden en auto’s. De reden voor deze terreur is nog onbekend.

De politie heeft al meerdere verdachten aangehouden, maar de daders lijken niet te stoppen. Het gaat om de achtste aanslag op het loodgietersbedrijf in minder dan een jaar tijd. De gemeente heeft vier van zijn panden gesloten en extra laten beveiligen, maar dat heeft niet kunnen voorkomen dat er weer een explosief is afgegaan.

De politie is bezig met een groot onderzoek naar de aanslagen en vraagt getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord dat kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Bel dan 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

3 gedachten over “WEER AANSLAG BIJ PAND VLAARDINGEN-HOOGLEDE

  1. Haha, die gekke Wijbenga schreef op 13 februari op deze site verklaard dat die wijk volkomen veilig is. Word hij even dik betaald om uit zijn nek te lullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *