WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

‘WEG MET POLLERS HOLYWEG VLAARDINGEN’

De doseerinstallatie zorgt er in de spits voor dat slechts één auto om de twee a drie minuten kan doorrijden. Het systeem vormt een obstakel tegen automobilisten die de files op A13 willen ontlopen.
De doseerinstallatie zorgt er in de spits voor dat slechts één auto om de twee a drie minuten kan doorrijden. Het systeem vormt een obstakel tegen automobilisten die de files willen ontlopen.

VLAARDINGEN- De VVD in Vlaardingen wil dat de verkeersdoseerinstallatie aan de Holyweg verdwijnt of op zijn minst wordt uitgeschakeld wanneer de A4 Noord eind dit jaar wordt opengesteld.

De fractie wijst op het samenwerkingsconvenant rond de aanleg van de sluipverkeerbeperkende maatregelen aan de Holyweg. Daarin zou staan dat de pollers verdwijnen wanneer de A4 Noord open gaat. De liberalen willen het college graag aan deze afspraak helpen herinneren.

De VVD denkt het openstellen van het nieuwe stuk A4 onmiddellijk een positief effect heeft op de verkeersdruk op de A13 en het zogenaamde sluipverkeer via de Holyweg van en naar Schiedam, Delft en Schipluiden zal verdwijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *