WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

WETHOUDER OPENT SPEELTOESTELLEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Het bedrijf CIF Schiedam heeft diverse speeltoestellen aangeschaft en geplaatst in de wijken Nieuwland en Groenoord. Dit om iedereen in Schiedam te bedanken voor het meewerken tijdens de aanleg van het glasvezelnetwerk. En als goedmaker voor de ondervonden hinder. De speeltoestellen zijn door Irado geplaatst.
DSC_0046_kleinDSC_0008_klein
Op het grasveld van de Smetanalaan in Groenoord zijn een wipwap en rekstokken geplaatst. Aan het Vendelhof in Nieuwland is een multifunctioneel speeltoestel geplaatst. Deze is samen met de gemeente feestelijk geopend. Deze officiële opening is verricht door wethouder Dhr. Van Steenderen.
CIF is verantwoordelijk voor de aanleg van het netwerk en informeert alle bewoners van Schiedam nader over de planning en de werkzaamheden die de aanleg van het glasvezelnetwerk met zich meebrengt. CIF heeft GlasvezelNet Schiedam (een samenwerking tussen BAM Infratechniek Telecom en Van Gelder Telecom) opdracht gegeven voor de technische realisatie hiervan. De bouwwerkzaamheden zijn in oktober 2013 gestart en lopen door tot het tweede kwartaal van 2015.
DSC_0060_klein

Meer informatie over de aanleg kunt u vinden op www.schiedamblijftthuis.nl.