WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

WIE HEEFT HET GEZELLIGSTE TERRAS?

SCHIEDAM- In Schiedam en Vlaardingen dingen elk zeventien terrassen mee naar de titel ‘Gezelligste terras van Nederland’. De wedstrijd vindt plaats van maandag 26 mei tot en met zaterdag 26 juli 2014 in iedere Nederlandse gemeente. Maassluis strijdt met zes deelnemers. Het gaat in Schiedam om onder andere het terras van Bebbies en Wijnlokaal de Parel. In Vlaardingen doen de terrassen van Dok 99 en café-restaurant ’t Oeverbos een gooi naar de titel. In Maassluis hopen onder meer Oporto en De Ridderhof op de titel.
De winnaars per gemeente uit de eerste ronde gaan door naar de finaleronde die plaatsvindt van 10 september tot en met 30 september 2014. In deze finaleronde wordt er gestreden om de provinciale titel en de landelijke titel van het Gezelligste Terras van Nederland. De uitreiking vindt plaats op 27 oktober 2014 in Kasteel de Hooge Vuursche te Baarn.

Voor iedere stem waarbij toestemming gegeven wordt om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen wordt er door de verkiezing vijf cent gedoneerd aan Pink Ribbon, het goede doel dat aandacht besteedt aan mannen en vrouwen met borstkanker. Ook voor iedere stem die per sms wordt uitgebracht gaat er vijf cent naar dit goede doel.

height501DSC00010
De verkiezing biedt de deelnemende terrassen langs de Waterweg de kans op meer waardering en erkenning van de klanten, positieve publiciteit en toenemende omzet bij het winnen van de titel. De deelname voor de genomineerden en het uitbrengen van een stem is gratis. Voor meer informatie klik HIER.