WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

WINKELDIEVEN MET VUURWAPENS ROTTERDAM

ROTTERDAM- Winkeldieven hebben zaterdagavond rond 18.55 uur in Rotterdam geprobeerd een buit te maken in een winkel aan de Coolsingel. Beveiligers van de winkel hadden de mannen in de gaten en alarmeerden de politie. Uiteindelijk zijn twee mannen aangehouden waarbij ook twee vuurwapens en munitie werd aangetroffen.

De beveiligers zetten de achtervolging van de winkeldieven in, daarbij kregen ze hulp van agenten die op de melding af waren gekomen. Ter hoogte van de Heemraadsingel werd een 21-jarige man uit Delfzijl aangehouden. Deze man beet één van de agenten in zijn vinger. Hij hield daar geen verwondingen aan over. Een getuige had gezien dat hij tijdens zijn vlucht iets had achtergelaten. Even later bleek dat een vuurwapen te zijn. Bij de aanhouding van de andere man, een 21-jarige uit Den Haag, werd in een tas een vuurwapen met munitie aangetroffen. Beide vuurwapens en munitie zijn in beslag genomen. De mannen zitten vast op het politiebureau en worden verhoord.

Heeft u meer informatie over deze winkeldiefstal of over het wapenbezit? Dan komt de politie graag in contact met u via 0900-8844.

Eén gedachte over “WINKELDIEVEN MET VUURWAPENS ROTTERDAM

  1. Als er een tijdens een ,,overval” uit zijn sokken wordt geschoten is het weer huilie huilie doen, of ze gooien het op krisdimminasie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *