WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

WONINGOVERVAL BIJ HOOGBEJAARDE HELLEVOETSLUIS

HELLEVOETSLUIS- Een hoogbejaarde bewoner van een woning op de Zuiddijk in Hellevoetsluis is aan het begin van de avond overvallen door twee indringers. Het incident gebeurde rond 19.00 uur op de Zuiddijk, waar de twee mannen de woning binnendrongen en het slachtoffer overmeesterden.

De bejaarde man liep verwondingen op bij de overval, maar hij was wel bij bewustzijn en kon met de hulpdiensten praten. De overvallers namen een onbekend bedrag of voorwerpen mee uit de woning en sloegen op de vlucht. De politie is een groot onderzoek gestart naar de daders en de toedracht van de overval. Er is onder andere een team van de Forensische Opsporing ter plaatse gekomen om sporen veilig te stellen.

De politie roept getuigen of mensen die meer weten op om contact op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *