WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

WORKSHOP INKLEUREN SCHIEDAM

Workshop kleur-je-kalm voor volwassenen bij het Schiedams Boekhuis aan de Hoogstraat 106.
Workshop kleur-je-kalm voor volwassenen bij het Schiedams Boekhuis aan de Hoogstraat 106.
SCHIEDAM- Het Schiedams Boekhuis komt met de workshop Kleur-je-kalm voor volwassen.

In 2014 werd het kleurboek voor volwassenen een ware hype. In 2016 zoeken we elkaar op om ambachtelijk te leren kleuren en daarbij vooral te ontspannen. De techniek van het inkleuren vraagt concentratie, met juiste aanwijzingen komen de kleurplaten tot leven. Hoe leg je streepjes kleur laag over laag aan, hoe spaar je licht uit en wat is doezelen? Welke kleurpotloden geven de beste structuur en wat is het effect van een tipje goudverf? Hoe breng je kleurdiepte in een voorstelling? Veel mensen zijn van nature ontvankelijk voor kleur en worden door aansprekende voorbeelden gestimuleerd in hun creativiteit.

Annefie van Itterzon is een ervaren kunstdocent, die door het hele land kleur-workshops voor zowel volwassenen als kinderen verzorgt. Haar analytische benadering van kleur zorgt voor nieuwe inzichten en brengt de kleurplaat op een hoger niveau.

Workshop kleur-je-kalm voor volwassenen
Datum & tijd:Zondag 29 mei 2016 van 14.00 tot 16.30 uur
Adres: Schiedams Boekhuis, Hoogstraat 106, 3111 HL Schiedam
Bijdrage: 7,50 euro per persoon
Aanmelden: verplicht via info@schiedamsboekhuis.nl, tel. 010-7611352 of via het Facebookevenement op www.facebook.com/events/1611803655803994/
Minimaal 15, maximaal 20 deelnemers

De workshop is inclusief een artistieke kleurplaat op stevig papier, kleurpotloden en uiteraard koffie, thee en iets lekkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *