WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

WORKSHOP VOOR WERKZOEKENDEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Op maandag 11 maart laten Arthur Kruisman en Patrick Donath van De Vrije Denkers werkzoekenden zien dat je nooit meer hoeft te werken als je werk doet dat bij je past! Deze workshop voor werkzoekenden wordt in Schiedam georganiseerd door Tanja Cinder, eventmanager bij De Broekriem.

De workshop ‘Doen is de beste manier van denken’ is een vlammend betoog over de noodzaak van actie in een turbulente tijd waarin verandering steeds sneller lijkt te gaan. Dit geldt ook voor werkzoekenden. De Vrije Denkers geven sinds 2008 inspirerende werksessiesover dit onderwerp en hun gelijknamige video geeft een goed beeld van hun boodschap. Zij zeggen hierin letterlijk: “Doe het werk wat bij je pasten je hoeft nooit meer te werken!”. Werkzoekenden worden tijdens deze workshop geïnspireerd om uit hun comfortzone te stappen en gewoontes en overtuigingen te doorbreken.

De Broekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.
De workshop ‘Doen is de beste manier van denken’ vindt plaats op maandag 11 maart 2019 van 14.30 tot 16.30 uur in DOCK Oost, Boerhaavelaan 79 te Schiedam. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via https://www.debroekriem.nl/event/doen-is-de-beste-manier-van-denken/

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *