WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

PARKEERPLAATS KONINGSHOEK MAASSLUIS MOEILIJK BEREIKBAAR

MAASSLUIS- Door werkzaamheden aan het riool is het parkeerterrein bij winkelcentrum de Koningshoek aan de Uiverlaan in Maassluis ter hoogte van het TinQ tankstation van 8 tot (naar verwachting) 22 september 2021 te bereiken via een tijdelijke toegangsweg.

Houd rekening met enige (verkeers)hinder om de parkeerplaats en onder meer het tankstation te bereiken vanwege de lage snelheid waarmee op de tijdelijke weg gereden moet worden.

Aannemer Schotgroep werkt, in opdracht van de gemeente Maassluis, aan de aanleg van een riool om regenwater af te voeren. Woensdag 8 september 2021 start in de Uiverlaan de aanleg van het riool tussen het TinQ tankstation en de Lijsterlaan (ter hoogte van de Houtsnipstraat). 

Als het werk in de Uiverlaan klaar is, volgt het laatste deel van de aanleg in de Lijsterlaan (tot aan de Houtsnipstraat). Bewoners, bedrijven en hulpdiensten zijn op de hoogte van het werk aan het riool en de verkeersmaatregelen.

De aanleg van het zogenaamde hemelwaterriool is nodig om bij hevige regenval wateroverlast tegen te gaan. Een buizenstelsel tussen de singel aan de Kwartellaan en de haven maakt deel uit van de gemeentelijke maatregelen om wateroverlast door de klimaatverandering aan te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *