WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BRANDSTICHTING VERMOED BIJ HUIS DENK-WETHOUDER ROTTERDAM

ROTTERDAM- Met ontzetting heeft de politieke partij Denk bekendgemaakt dat het huis van wethouder Faouzi Achbar op de Pascalweg in Rotterdam-IJsselmonde afgelopen weekend volledig is afgebrand. Volgens een eerste onderzoek is er sprake van brandstichting, wat de partij als gruwelijk, misdadig en laf bestempelt.

De partij veroordeelt de daad met de sterkst mogelijke bewoordingen en vindt dat dit onacceptabel is en nooit zal worden getolereerd. “De daders moeten met de volle kracht van de wet worden vervolgd,” stelt Denk.

Denk roept de autoriteiten op om zo snel mogelijk de verantwoordelijken ter verantwoording te roepen. “Dit kan en mag niet onopgelost blijven,” benadrukt de partij.

Achbar en zijn gezin waren op het moment van de aanslag niet thuis en zijn zij ongedeerd gebleven. Denk sluit de verklaring af met een boodschap van steun: ‘Heel veel sterkte Faouzi en weet dat wij er voor je zijn.’

Serkan Soytekin, Fractievoorzitter Denk Rotterdam.

Eén gedachte over “BRANDSTICHTING VERMOED BIJ HUIS DENK-WETHOUDER ROTTERDAM

  1. In Vlaardingen moest er 2 jaar terug een van de lijst bij DENK omdat ‘ ie in de bak zat voor drugshandel. Weten we zeker dat dit een brand betrof en niet een brandbom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *