WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

100 ‘JONGEREN’ BETROKKEN BIJ GEWELD METRO VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Volgens de politie waren gisteravond zo’n 100 jongeren bij de onrust in de metro bij Vlaardingen. De politie, die op dat moment bezig was met een preventieve fouilleeractie bij station Vlaardingen-West, moest de actie afbreken om in te grijpen bij de melding op de Hoekse Lijn.

De situatie escaleerde nabij metrostation Centrum, waar meerdere geweldplegers zouden zijn aangehouden voor mishandeling, belediging en andere overtredingen van de Algemene Plaatselijke Verordening.

De politie heeft de situatie onder controle gebracht en laat weten dat dergelijke incidenten niet getolereerd worden.

3 gedachten over “100 ‘JONGEREN’ BETROKKEN BIJ GEWELD METRO VLAARDINGEN

 1. Mooi zo een Metro lijntje, was al altijd bal bij de NS in de trein naar Hoek van Holland met een conducteur, bij de Metro Is helemaal geen toezicht en nog meer ellende.
  Vraag me af hoe het mogelijk is dat er 100 kinderen uit gegoede gezinnen en dure wijken zoveel overlast kunnen veroorzaken. Ik denk dat Familie: Jansen, de Boer, v d. Berg, Kooi, Vermeulen, v Dijk, v d. Laan, de Graaf, de Wit, de Kok, Hogendoorn, Groen, Bal, Bruijn, Schouten, de Man etc zich schamen voor hun kroost.

  1. @ladage.
   Foei zeg, om dat soort koorknaapjes voor tuig uit te maken.
   Het zijn, vooral volgens hun ouders en sociaal werkers als ze voor de zoveelste keer gearresteerd zijn, zulke lieve kindjes die andere mensen graag helpen. Puur racisme en vooroordeel van de politie. FOEI!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *