WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

ROUTE TOUR DE FRANCE FEMMES DOOR VLAARDINGEN ONTHULD

VLAARDINGEN- De organisatie van de Tour de France Femmes avec Zwift heeft de definitieve route voor de doorkomst door Vlaardingen bekendgemaakt. Op maandag 12 augustus, tijdens de eerste etappe van de prestigieuze wielerwedstrijd, zullen de rensters rond het middaguur een parcours afleggen dat hen langs enkele markante punten van de haringstad voert.

De route leidt de wielrensters langs het Oranjepark, over het Liesveldviaduct en de Marathonweg. Een bijzonder moment zal de passage door de gloednieuwe Blankenburgtunnel zijn, die de rensters een unieke ervaring zal bieden.

De start van de eerste etappe vindt plaats in Rotterdam, waarna de rensters koers zetten richting Den Haag, waar de finishlijn getrokken is. De route door Vlaardingen is een cruciaal onderdeel van deze etappe, waarbij de rensters vanuit Schiedam onder het metrostation Vijfsluizen door de stad binnenkomen.

De totale afstand van de eerste etappe van de Tour de France Femmes avec Zwift 2024 is 124 kilometer. Deze etappe zal de rensters door verschillende steden leiden, waaronder Vlaardingen en Schiedam.

De stad Vlaardingen is trots om deel uit te maken van dit internationale sportevenement en kijkt uit naar de komst van de wielrenners en de wielerfans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *