WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

25.000 EURO IN BESLAG GENOMEN BIJ CONTROLE MAASSLUIS

MAASSLUIS- De belastingdienst heeft een succesvolle controleactie uitgevoerd op de Dr. Albert Schweitzerdreef in Maassluis, waarbij ze 25.000,- euro aan openstaande belastingschulden hebben geïncasseerd en twee auto’s hebben meegenomen. De actie was gericht op het verbeteren van de verkeersveiligheid en het bestrijden van ondermijnende criminaliteit.

Tijdens de actie zijn ook verschillende overtredingen geconstateerd en beboet. Zo zijn er zes bestuurders bekeurd voor het rijden zonder geldig rijbewijs, zowel in een auto als op een scooter. Een bestuurder kreeg een boete voor het rijden terwijl hij een rijontzegging had. Een andere bestuurder werd betrapt op het rijden onder invloed van alcohol of drugs. Vier brom- en snorfietsers reden te hard en kregen daarvoor een boete. Zes mensen konden zich niet legitimeren en moesten daarvoor een boete betalen. Verder is een boete uitgedeeld voor het hebben van scherpe uitstekende onderdelen aan een voertuig en twee boetes voor het gebruik van een mobiele telefoon tijdens het rijden.

De politie heeft ook diverse goederen in beslag genomen die mogelijk verband houden met criminele activiteiten. Het gaat om twee messen, zeven hoeveelheden softdrugs die bedoeld waren voor eigen gebruik, drie flessen lachgas en tien sloffen sigaretten die door de Douane zijn ingenomen.

Eén gedachte over “25.000 EURO IN BESLAG GENOMEN BIJ CONTROLE MAASSLUIS

  1. Dat is mooi gedaan door de opsporingsdiensten.
    Moeten ze vaker doen deze controles. Een mooie bijkomstigheid is dat, door het inbeslag nemen van een auto van Herr Hans Kreuger 88, er voorlopig geen bezopen mof met een voertuig de wegen onveilig maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *