WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MOEDERS VLAARDINGEN PROTESTEREN TEGEN PRIKKEN KINDEREN

VLAARDINGEN- Een groepje vrouwen heeft in Vlaardingen geprotesteerd met een spandoek waarop de tekst: ‘Blijf van onze kinderen af. Ze zijn geen experiment’. De demonstranten zijn tegen het zetten van shots bij kinderen ter bestrijding van het fictieve ‘coronavirus’(de herbenoemde seizoensgriep). De vrouwen stonden bij het stadhuis op de Markt en daarna bij een testlocatie. Bij de testlocatie werd de politie op de vrouwen afgestuurd.

De afgelopen maanden heeft Stichting Wij de Ouders meermaals haar bezorgdheid geuit over het toenemend aantal bijwerkingen bij kinderen na het zetten van een shot. De stichting stapt naar de rechter. Het worden twee afzonderlijke procedures: één procedure volgt op de eerdere aansprakelijkheidsstelling van de overheid en minister Hugo de Jonge (CDA) persoonlijk. Deze procedure houdt verband met de uitlatingen waarmee de minister kinderen heeft aangespoord om zich te laten prikken. Via de andere procedure wil de stichting het algehele prikken zo spoedig mogelijk laten stilleggen.

In EU-landen, met name Duitsland en Groot-Brittannië, is sprake van oversterfte. In alle landen houdt de toenemende sterfte gelijke tred met het toenemende aantal geïnjecteerden. De statistieken overlappen elkaar bijna perfect. In Groot-Brittannië, waar begin dit jaar veel mensen een shot namen, sterven al maanden meer mensen dan verwacht.

32 reacties op “MOEDERS VLAARDINGEN PROTESTEREN TEGEN PRIKKEN KINDEREN

 1. Ieder kind wordt preventief geïnjecteerd tegen DKTP en de meisjes ook tegen baarmoederhalskanker. Ook als je naar de tropen op vakantie gaat krijg je de nodige injecties. Uw kind ook. Als je je kinderen dit pfizer prikje ontzegt ben je wel heel raar bezig. Erg goedkoop trouwens van u als redactie om deze injectie een shot te noemen alsof er een relatie is met harddrugs. Een redactie hoort onbevooroordeeld te zijn, laat de vooroordelen over aan ons over, het publiek dat (nog) wenst te reageren.

  1. Mijn zoon op de basis school heeft al een hele discussies, hij wil toch een vaccinatie omdat hij klaar is met iedere een stok in zijn neus en keel, maar hij wordt door een klasgenootje dom verklaard want hij spuit vergif in…. De verdeeldheid begint dus al vanaf 12 jaar

    1. Tromethamine, een ontstekingsremmer met conserverende eigenschappen. Als u één wijntje per jaar drinkt krijgt u er meer van binnen dan van 150 injecties, dus om nu zo hysterisch over een drug te praten…….

   1. De ongewenste bijwerkingen zijn zo veel groter dan enig ander vaccin in de geschiedenis dat hierdoor van de markt is gehaald. De dierproeven liepen ALLEMAAL dodelijk af. Is hier überhaupt wel sprake is van een veiligheidsprotoco?

 2. Laat mensen zelf de keus maken, wel of niet vaccineren. Als je niet gevaccineerd wilt worden is dat prima. Als een ongevaccineerde voor een ziekenhuisopname wilt gaan is dat prima. Maar een andere patiënt moet wel voor kunnen gaan (kanker, hart etc). 1 plek in deze regio? En anders naar Groningen, stuur de ongevaccineerde daarheen. Dat is de keuze om je niet te laten vaccineren. Persoonlijk ben ik tegen vaccineren, ik moet dan ook niet huilie huilie doen als ik niet opgenomen kan worden of naar Groningen of zelfs Duitsland moet. Het is de keus van een ongevaccineerde.
  En het besmetten van andere mensen die niet gevaccineerd zijn is ook onzin. Vele gevaccineerden besmetten juist andere mensen ook de gevaccineerde. Laat de natuur zijn werk doen. De sterkste zullen overleven. Heel naar en verdrietig om een naaste te verliezen aan corona. Maar men moet ergens aan doodgaan. Er sterven jaarlijks in Nederland meer mensen door (mee) roken dan corona. Maar wie geeft rokende (groot) ouders geen slof sigaretten na een vakantie?

  1. Yup. Vaccins maken niet alleen de gevaccineerden ziek..maar ook hun omgeving. Duivels goedje. Ontwikkelt tot een biobommetje..

  2. Daar kan ik me ook zeker in vinden. Ikzelf zal de 3e ook nemen maar dat komt ook omdat ik in de zorg werk en ik me genoodzaakt voel om de mensen te beschermen, voor mij zelf had ik het niet gedaan maar ik vind dat je in bepaalde beroepen en of situaties je ongenoegen op zij moet zetten en de vaccins moet laten zetten. Want je werkt voor iemand anders zijn vader of moeder of opa en oma…..
   Maar nogmaals kan me er in vinden in jouw reactie

 3. Vaccineren is een keuze, eens!
  Vaak liggen patiënten op de IC door andere keuzes, vaak op het gebied van levensstijl, u snapt wel waar ik op doel.
  Gaan we die dan ook eerst tegen het licht houden, en geen zorg geven?

  En wat doen we dan met roekeloze rijders, alcomobilisten? Laten we die op de weg liggen?
  Druggebruikers?
  Alcoholisten?

  1. Ja heel goed, en in datzelfde licht bezien, corona heeft een IFR (inection fatality rate) van 0,15 dus 99,85 % van de bevolking gaat er niet aan dood! Aan kanker sterven ongeveer 15X zoveel mensen per jaar (CBS).

   Dat hele coronavirus bestaat niet eens. Alleen in ons hoofd door onze overheid en de leugenaars van de media. Sinds 2009 is hier al aan gewerkt. Angst aanjagen voor helemaal niets. Het is gewoon de griep en niet eens een hele zware.

  2. Zoals eerder door mij beschreven, ik ben geen voorstander van vaccineren.
   Maar er is (waarschijnlijk) een middel tegen deze griep waardoor de symptomen minder kunnen zijn.
   Een alcoholist komt zelden tot nooit op de i c of hij moet zich te pletter hebben gereden, hopelijk tegen een boom.
   Mensen met hartaanvallen wel, gemiddeld 3 dagen.
   Na een operatie enkele uren.
   Een persoon(vooral ouderen of mensen met onderliggende kwalen) liggen gemiddeld meer dan 3 weken op de ic. In de tussentijd worden vele operaties uitgesteld. Maar de corona lijders zijn vaak zodanig verzwakt van andere kwalen dat elk griepje hun leven beëindigd.

 4. Ik heb bewust en bij mijn volle verstand de keuze voor niet vaccineren gemaakt.
  66 jaar, nog nooit ziek geweest, geen medicijnen, volop sportief ook in de buitenlucht, niet-roker, altijd gezond gegeten, af en toe een glas biologische rode wijn.
  Hoe groot is mijn kans op de IC?

  Mocht het dan toch gebeuren, dan staan daar tegenover 66 jaar dat ik bijna geen zorgkosten heb gemaakt.

 5. Het gaat niet om gezondheid maar om dictatuur. Het demissionaire kabinet heeft zojuist een coup gepleegd. Nu komen ze voor jullie kinderen en kleinkinderen. We waren gewaarschuwd. Laten we zij aan zij staan om hun toekomst te beschermen. Flikker op met die tests, maskers en die lockdown. Klaar mee! Gevaccineerden en ongevaccineerden, wees solidair! GEEN QR PAS!

 6. Ik bescherm mijn kind met alles wat in mij zit maar niet met een vaccin. Totaal overbodig bij kinderen
  Ik bescherm mijn kind met alles wat in mij zit maar niet met een vaccin. Totaal overbodig bij kinderen

  1. De spijt komt als het kind aan slangetjes ligt op de ic of nog erger, als er geen plaats meer is op de ic door al die wappies.

 7. Hans Kreuger vaccins zijn VOORLOPIG goedgekeurd.
  Voor meldingen van bijwerkingen: kijk even op Lareb.nl daar gaat het zelfs over overlijden als bijwerking!

  1. Iedereen overlijdt een keer Arie. Sommige mensen staan al met één been in het graf, als die toevallig overlijden na het toedienen van een vaccin hoeft dat beslist niet de doodsoorzaak te zijn. Als je de inhoud van een gemiddeld supermarktkarretje bekijkt zie je dat veel mensen voor hun huisdier gezondere voeding kopen dan voor hun kinderen of zichzelf. Om dan nog over een prikkie te zeiken……..

  2. Arie, ik heb op jouw advies op Lareb gekeken voor de bijwerkingen van een Pfizertje, valt dus reuze mee. De bijwerkingen van een borreltje zijn heftiger hoor. Ouwe klare dus maar verbieden dan?

 8. Zou ook gelijk stoppen met het innemen van medicijnen en die andere prikken, want voor je weet heeft het dictaturen wel daar wat in gedaan.

 9. De tien punten van de Code van Neurenberg tegen medische experimenten:

  De vrijwillige toestemming van de menselijke subject is absoluut essentieel. Dit betekent dat de betrokkene handelingsbekrachtig moet zijn om toestemming te geven; moet zo gesitueerd zijn dat hij vrije keuzevrijheid kan uitoefenen, zonder tussenkomst van enig element van geweld, bedrog, bedrog, dwang, overreaching of andere bijbedoeling of dwang; en moet voldoende kennis en begrip hebben van de elementen van het betrokken onderwerp om hem in staat te stellen een begripvolle en verlichte beslissing te nemen. Dit laatste element vereist dat vóór de aanvaarding van een bevestigende beslissing door de proefpersoon hem de aard, de duur en het doel van het experiment bekend wordt gemaakt; de wijze waarop en de middelen voor de te nemen middelen; alle ongemakken en gevaren die redelijkerwijs te verwachten zijn; en de effecten op zijn gezondheid of persoon die mogelijk het effect kunnen hebben van zijn deelname aan het experiment. De plicht en verantwoordelijkheid voor het vaststellen van de kwaliteit van de toestemming rust op elk individu dat het experiment initieert, leidt of eraan deelneemt. Het is een persoonlijke plicht en verantwoordelijkheid die niet ongestraft aan een ander mag worden gedelegeerd. Het experiment moet zodanig zijn dat het vruchtbare resultaten oplevert voor het welzijn van de samenleving, onaangetakbaar met andere methoden of studiemiddelen, en niet willekeurig en onnodig van aard.
  De proef moet zo zijn opgezet en gebaseerd op de resultaten van dierproeven en kennis van de natuurlijke geschiedenis van de onderzochte ziekte of ander probleem dat de verwachte resultaten de uitvoering van het experiment rechtvaardigen.
  Het experiment moet zo worden uitgevoerd dat onnodig lichamelijk en geestelijk lijden en letsel wordt vermeden.
  Er mag geen experiment worden uitgevoerd wanneer er a priori reden is om aan te nemen dat de dood of invaliderend letsel zal optreden; behalve misschien in die experimenten waar de experimentele artsen ook als proefpersonen dienen.
  De mate van risico die moet worden genomen, mag nooit groter zijn dan die bepaald door het humanitaire belang van het probleem dat door het experiment moet worden opgelost.
  Er moeten goede voorbereidingen worden getroffen en er moeten adequate faciliteiten worden geboden om de proefpersoon te beschermen tegen zelfs verre mogelijkheden van letsel, invaliditeit of overlijden.
  Het experiment mag alleen worden uitgevoerd door wetenschappelijk gekwalificeerde personen. De hoogste mate van vaardigheid en zorg moet worden vereist in alle stadia van het experiment van degenen die het experiment uitvoeren of eraan deelnemen.
  In de loop van het experiment moet de menselijke proefpersoon vrij zijn om het experiment tot een einde te brengen als hij de fysieke of mentale toestand heeft bereikt waarin voortzetting van het experiment hem onmogelijk lijkt.
  In de loop van het experiment moet de verantwoordelijke wetenschapper bereid zijn het experiment op elk moment te beëindigen, als hij waarschijnlijk reden heeft om te geloven dat, in de uitoefening van de goede trouw, superieure vaardigheid en zorgvuldig oordeel die van hem worden verlangd, een voortzetting van het experiment waarschijnlijk zal leiden tot letsel, invaliditeit of de dood van de proefpersoon.

 10. Als rechters gaan bepalen dat dokter geen patienten mag genezen dan weet je dat het gerecht is gekaapt door het pharma netwerk en medeschuldig aan genocide…

 11. Wat als ze willen dat alle mensen vaccineren, zodat er geen controlegroep is. Als iedereen vaccineert en er zijn rare sterfgevallen, kunnen ze gewoon zeggen dat het normaal is en iets anders de schuld geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *