WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VEEL SOKKEN OPGEDREGD UIT HOFPLEINFONTEIN ROTTERDAM

ROTTERDAM– Bij de schoonmaak van de Hofpleinfontein in Rotterdam hebben medewerkers van de gemeente een onduidelijke hoeveelheid sokken aantroffen op de bodem van de fontein. De gemeente heeft het over ‘veel sokken’. De vondst volgde na de festiviteiten van afgelopen zondag, waarbij Feyenoord-supporters de 1-0 overwinning op N.E.C. vierden door in de fontein te springen.

De euforie van de overwinning werd al snel overschaduwd door de realiteit van de nasleep. Wat begon als een spontane uiting van vreugde, resulteerde in een uitgebreide schoonmaakoperatie. Medewerkers van de gemeente zijn verrast door de hoeveelheid achtergelaten sokken, maar ook modder vanuit het plantsoen op de bodem.

De Hofpleinfontein, een iconisch monument in het hart van Rotterdam, is leeggepompt en nu weer schoon en klaar voor toekomstige vieringen.

6 gedachten over “VEEL SOKKEN OPGEDREGD UIT HOFPLEINFONTEIN ROTTERDAM

    1. Als je zo gaat beginnen mogen die moffen ook wel aardig wat terug gaan betalen ……………..waar zijn al onze gestolen fietsen eigenlijk gebleven ? ……………………………. Arier !

  1. Ik had eens iets origineels verwacht Jan, je hebt verder geen leven in je sociale huurwoning, je scootmobiel met copd zuurstoftankjeen en je viets, dus de gehele dag om hierover na te denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *