WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

3 VERDACHTEN IN MISBRUIKZAAK MINDERJARIGE MEIDEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- De officier van justitie heeft drie verdachten opgeroepen om voor de rechter te verschijnen in verband met het seksueel misbruiken voor twee minderjarige meiden in Schiedam. De zitting staat later deze week gepland voor de rechters van de Meervoudige Strafkamer op het Wilhelminaplein in Rotterdam.

De verdachten zijn de 23-jarige Dionicio K., uit Rotterdam-Lombardijen, de 25-jarige Zaohir H., geboren in Llíria, Spanje en woonachtig in Rotterdam-Centrum, en de 26-jarige Nour El H., woonachtig in Rotterdam-Zuidwijk.

Uit de tenlastelegging wordt duidelijk dat de drie in Schiedam tussen 20 maart 2022 en 21 maart 2022 met de toen 15-jarige K. P. en de toen 14-jarige M. J., die de leeftijd van twaalf jaren maar nog niet die van zestien jaren hadden bereikt, buiten echt, een of meer ontuchtige handelingen zouden hebben gepleegd.

Op basis van artikel 245 van het Wetboek van Strafrecht kan iemand die ontuchtige handelingen pleegt met iemand tussen de 12 en 16 jaar oud, die bestaan uit of mede bestaan uit het seksueel binnendringen van het lichaam, worden gestraft met een gevangenisstraf van ten hoogste 8 jaren of een geldboete van de vijfde categorie.

7 gedachten over “3 VERDACHTEN IN MISBRUIKZAAK MINDERJARIGE MEIDEN SCHIEDAM

 1. Pas maar op met jullie uitlatingen.
  Voor je het weet staat de DSI voor je deur en word je vervolgd, als het aan Hermit de kluizenaar met meerdere aliassen ligt.

   1. @Jan
    I.d.d.en die van Poetin.
    Daarnaast onder meerdere aliassen niets vindt deugen van Nederland/ overheid maar wel volop gebruik maakt van alle mogelijke regelingen en uitkeringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *