WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

STEVIE WONDER IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Vanavond komt het meesterwerk van Stevie Wonder tot leven in het Schiedamse Theater aan de Schie met onder andere Sabrina Starke.

Theater_aan_de_SchieEr zijn van die platen, die nummer voor nummer en noot voor noot onderdeel zijn geworden van ons collectieve muziekgeheugen. Met de show Songs in The Key of Live komt het muzikale meesterwerk van Stevie Wonder vanavond in SChiedamweer tot leven. Onvergetelijke hits komen voorbij en worden gespeeld door een grote band en drie solisten, Sabrina Starke, Erica Yong en Ricardo Burgrust.

Songs In The Key of Life is het muzikale meesterwerk van Stevie Wonder met onvergetelijke hits als Sir Duke, I Wish, As, Isn’t She Lovely en Pastime Paradise. Deze plaat werd op 28 september 1976 uitgebracht door Motown Records en is, naast één van de belangrijkste mijlpalen uit de popgeschiedenis, ook het bekendste en meest succesvolle album uit Stevie Wonders carrière. Een plaat met inhoud, samengevat in Stevies formule voor de mensheid: Love + Love – Hate = Love.

Legendary Albums Live presenteert Songs In The Key of Life in de regie van Jos Thie (Jochem Myjer, Armin van Buuren) wat garant staat voor een muzikaal en visueel indringende uitvoering van dit swingende soulalbum. Alle songs worden in de juiste volgorde gespeeld door een grote band bestaande uit Nederlandse en Belgische topmusici met blazers, vleugel, toetsen, percussie, drums, bas, gitaren, een (hoe kan het anders) ongelooflijke mondharmonicaspeler en drie meeslepende solisten: Sabrina Starke, Erica Yong en Ricardo Burgrust.

Een muzikaal verhaal verpakt in een uiterst ritmisch, beeldend en swingend spektakel dat gebruikmakend van alle moderne technische middelen van vandaag het nagenoeg onmogelijk zal maken te blijven zitten in uw theaterstoel.

Songs In The Key of Life is de eerste van een reeks legendarische albums dat door Legendary Albums Live komende jaren tot leven zal worden gebracht.

 Toegang tot deze voorstelling is 27,50 euro. Kaarten reserveren voor deze voorstelling kan via het bespreekbureau en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *