WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VOORUITBLIK STADSTERRAS VLAARDINGEN

Ook dit keer nodigt Jacques Nachtegaal het publiek en een aantal vaste gasten uit de Stadsvloer te betreden. Iedereen is welkom om te komen kijken of zelf mee te doen. De Stadsvloer geeft ruimte aan Stadstalenten op het gebied van theater, zang, dans en poëzie. Wil jij tijdens een van de volgende Stadsterrassen jouw act delen met het publiek? Meld je dan dit Stadsterras bij regisseur Jacques Nachtegaal. Wie weet sta jij de volgende keer op de Stadsvloer! Het Stadsterras is er voorjong tot oud. Dit betekent dat er ook voor de kinderen volop leuke activiteiten zijn georganiseerd. Dit Stadsterras o.a. muziek met Rick, knutselen bij Un1ek en vliegbuizen maken bij de Speelfabriek. Alle activiteiten zijn gratis te volgen.
Ook dit keer nodigt Jacques Nachtegaal het publiek en een aantal vaste gasten uit de Stadsvloer te betreden. Iedereen is welkom om te komen kijken of zelf mee te doen. De Stadsvloer geeft ruimte aan Stadstalenten op het gebied van theater, zang, dans en poëzie. Wil jij tijdens een van de volgende Stadsterrassen jouw act delen met het publiek? Meld je dan dit Stadsterras bij regisseur Jacques Nachtegaal. Wie weet sta jij de volgende keer op de Stadsvloer!
Het Stadsterras is er voorjong tot oud. Dit betekent dat er ook voor de kinderen volop leuke activiteiten zijn georganiseerd. Dit Stadsterras o.a. muziek met Rick, knutselen bij Un1ek en vliegbuizen maken bij de Speelfabriek. Alle activiteiten zijn gratis te volgen.

VLAARDINGEN- Marjolein Meijers, bekend van het cabaretduo de Berini’s, komt naar het Stadsterras in Vlaardingen. In de voorstelling ‘Van Berini tot Solex’ leidt Marjolein het publiek door haar muzikale leven. Samen met muzikanten Walter en Onno Kuipers brengt zij de allermooiste oude en nieuwe liedjes; spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig en mooi van eenvoud. En zoals we van Marjolein gewend zijn: gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach…

 Ieder Stadsterras staat er één professionele voorstelling centraal. Zondag 28 februari staat de muzikale voorstelling vol mooie verhalen van Marjolein Meijers en Walter en Onno Kuipers op het programma. Kaarten voor deze voorstelling kosten 12,50 euro en zijn te koop via www.stadsgehoorzaal.nl

Een vast onderdeel van het Stadsterras is het Stadsgesprek. Deze talkshow over kunst en cultuur bestaat uit drie onderdelen van elk een half uur. Gespreksleider Leen Vreugdenhil gaat aan de hand van de thema’s cultuur & visie, cultuur & programmering van de Stads en cultuur & inspiratie in gesprek met interessante gasten, waaronder dit keer onder andere Ben van der Velde, voormalig wethouder voor GroenLinks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *