WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

PLUIMAGE FESTIVAL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Buitenhotel De Vreemde Vogel aan de Van Baerlestraat in Vlaardingen-West organiseert op 15 mei een eigen festival.

RESERVE 5 Vremde vogel Foto 6De Vlaardingse locatie heeft inmiddels een reputatie opgebouwd met de meest bijzondere slaapplekken, maar toen drie jaar terug werd begonnen met de inrichting van het pittoreske terrein, wisten de bedenkers Davy en Petra Knijnenburg het al; hier gaat ook ooit een festival ontstaan. Denk aan geheime optredens en een cocktailbar waar u toegang voor moet krijgen door middel van aanwijzingen gedurende het festival. Of MiniPluimage, met activiteiten voor de kinderen en verboden voor volwassenen.

De locatie is een bijzondere gewaarwording. Aan de rand van Vlaardingen, tussen het strand van Hoek van Holland en Rotterdam, is nu ongeveer drie jaar Buitenhotel De Vreemde Vogel gelegen.

De jonge ondernemers Davy en Petra Knijnenburg hebben een plek gecreëerd die het midden vormt tussen een vogelrijk ontdekhoek en een surrealistisch slaap-pretpark.

 

Zie ook: Nieuw verblijf buitenhotel open.

Zomer bij de Vreemde Vogel Vlaardingen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *