WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

NIEUW SEIZOEN STADSGEHOORZAAL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Compleet met serpentine en een persoonlijke videoboodschap van niemand minder dan cabaretier Bert Visscher is het theaterprogramma van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen voor seizoen 2016-2017 bekend gemaakt.

Direct na de wervelende talkshow vol gasten als wethouder Cees Oosterom en komiek Jon van Eerd én voorproefjes van onder andere Sjors van der Panne en Zanggroep Ratatouille, is de kaartverkoop zondagmiddag om klokslag 16.00 uur in een uitverkochte Harmonie van start gegaan. De bezoekers kregen de unieke kans als eerste hun theaterkaarten in de zaal aan te schaffen. Voor deze bijzondere gelegenheid nam de directie, bestaande uit Renske Verbeek en Sylvia Hagers, plaats achter de speciaal ingerichte, extrakassa. De allereerste verkoopwas direct een zeer geslaagde en bestond niet uit enkele, maar een hele stapel theaterkaarten voor het komende seizoen.
Direct na de wervelende talkshow vol gasten als wethouder Cees Oosterom en komiek Jon van Eerd én voorproefjes van onder andere Sjors van der Panne en Zanggroep Ratatouille, is de kaartverkoop zondagmiddag om klokslag 16.00 uur in een uitverkochte Harmonie van start gegaan. De bezoekers kregen de unieke kans als eerste hun theaterkaarten in de zaal aan te schaffen. Voor deze bijzondere gelegenheid nam de directie, bestaande uitRenske Verbeek en Sylvia Hagers, plaats achter de speciaal ingerichte, extrakassa. De allereerste verkoopwas direct een zeer geslaagde en bestond niet uit enkele, maar een hele stapel theaterkaarten voor het komende seizoen (Foto: Ton Delfos Fotografie).

Na een succesvol eerste jaar, waarin structureel werd samengewerkt met de Kroepoekfabriek en Kade40, wordt in seizoen 2016 – 2017 wederom in nauwe samenwerking met de instellingen druk verder gebouwd aan een levendig stadspodium.Het nieuwe theaterprogramma is zeer gevarieerd, met een lichte nadruk op familievoorstellingen, en verder vol cabaret, muziek, toneel, musical en theaterfestivals. Het programma is met de grootste zorg samengesteld door Programmaraad en directie. “Het was even puzzelen en flink schaven, maar het is gelukt een programma samen te stellen dat zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de stad”, aldus Frank Stratmann van de professionele Programmaraad. Het theater brengt een mooie lijst van grote namen als Bert Visscher, Simone Kleinsma, Karin Bloemen en Purperen nieuw talent als Nabil en Matroesjka. Reden genoeg om, zoals Renske Verbeek zegt,“apetrots op het nieuwe programma” te zijn.

Zoals het een stadspodium betaamt, ontbreken de lokale helden het komendeseizoen niet op het podium van de Stadsgehoorzaal. Toneelgroep ONI, het Vlaardings Musical Gezelschap, Jeugdmusicalkoor Applaus en Celtic Swing staan met speciale shows op het programma.

De jaarbrochure zal eind mei van de pers rollen, maar voor iedereen die niet zo lang kan wachten staat het complete theateraanbod al online op www.stadsgehoorzaal.nl. Natuurlijk is het ook mogelijk om kaarten te kopen aan de kassa van het theater, deze is geopend van woensdag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur, donderdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur, zaterdag van 14.00 uur tot 16.00 uur en tijdens evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *