WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

4 AANHOUDINGEN NA SCHIETPARTIJ ROTTERDAM-SPANGEN

ROTTERDAM- De politie heeft vanavond vier verdachten aangehouden na een schietpartij rond 17.20 uur in de Borgerstraat te Rotterdam-Spangen. De aanhoudingen volgden op een achtervolging van twee personenauto’s door de politie. Ter hoogte van de Veldkersweg in Schiebroek is één auto staande gehouden. Hierbij loste de politie een waarschuwingsschot. In de auto zaten twee verdachten, waarvan één ernstig letsel had. Op de Mathenesserweg kon de andere auto worden stilgezet.

Volgens ooggetuigen werden meerdere schoten gehoord in Spangen, waarna de politie snel ter plaatse was en de achtervolging inzette. De situatie escaleerde toen de verdachten probeerden te ontkomen. Na een korte maar intense achtervolging wist de politie beide auto’s tot stilstand te brengen.

Eén van de inzittenden werd tijdens het incident zwaargewond. Deze gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over de toestand van de gewonde zijn nog geen verdere details bekendgemaakt.

De politie heeft de Borgerstraat afgezet voor verder onderzoek en roept getuigen op zich te melden. De aanleiding voor het schietincident is nog onduidelijk, en de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte aanleiding en omstandigheden. Was u getuige? Bel 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *