WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

ROTTERDAM MAAKT ZICH OP VOOR BEKERFINALE

ROTTERDAM- De stad Rotterdam treft voorbereidingen voor de bekerfinale in de Kuip, die morgen zal plaatsvinden. In verband met dit evenement zullen vanaf 19.00 uur verschillende belangrijke wegen in het centrum, waaronder het Hofplein en de Coolsingel, voor het verkeer worden afgesloten.

Bij een overwinning van Feyenoord is er een huldiging gepland op maandag op de Binnenrotte. Om deze reden zullen ook diverse omliggende straten worden afgesloten. De exacte eindtijd van de afsluitingen op zondagavond is nog niet bekend en zal afhangen van het verloop van de wedstrijd.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft aangekondigd dat, mocht Feyenoord de KNVB Beker winnen, de traditionele huldigingslocatie van de Coolsingel zal verhuizen naar de Binnenrotte. Deze beslissing volgt op de succesvolle inzet van de Binnenrotte vorig jaar als alternatieve locatie voor een groot videoscherm voor supporters die de huldiging op de Coolsingel niet konden bijwonen.

De huldiging, indien deze doorgaat, zal plaatsvinden op 22 april. De gemeente adviseert bezoekers en inwoners om rekening te houden met de verkeersmaatregelen en waar mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer.

De verwachtingen voor de bekerfinale tussen Feyenoord en N.E.C. zijn hooggespannen. Feyenoord, hoewel technisch de uitploeg in deze wedstrijd, zal het thuisvoordeel hebben in hun eigen stadion.

De kaartverkoop is al gestart, met een beperkt aantal van ongeveer 13.000 kaarten beschikbaar voor de supporters. De rest van de tickets zijn verdeeld onder zakelijke relaties, partners, en andere geassocieerde groepen. De meest trouwe uitkaarthouders hebben voorrang gekregen bij de kaartverkoop.

Eén gedachte over “ROTTERDAM MAAKT ZICH OP VOOR BEKERFINALE

  1. Nou voetbaltokkies, je hebt het vorige week gezien, het is dus mogelijk om een groot sportevenement in een stad te hebben zónder geweld, intimidaties, vernielingen en andere incidenten. Marathonpubliek. Nu jullie…… Of is dat weer te hoog gegrepen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *