WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

GEEN BEZWAREN TEGEN HOGERE WAARDEN GELUID SCHIEDAM-KETHEL

SCHIEDAM- Het ontwerpbestemmingsplan Joppelaan heeft geen bewaarschriften opgeleverd, waardoor het deze week door het Schiedamse college van burgemeester en wethouders kon worden vastgesteld. Het plan, dat samen met het ontwerpbesluit voor hogere waarden geluid vanaf 21 december 2023 zes weken ter inzage heeft gelegen, heeft geen zienswijzen ontvangen gedurende deze periode.

In de vergadering van afgelopen week heeft het college het besluit hogere waarden vastgesteld. Tegen het ontwerpbestemmingsplan zelf zijn echter vijf zienswijzen ingediend. De inhoud van deze zienswijzen en de reactie van de gemeente hierop zijn te vinden in de ‘Nota van zienswijzen bestemmingsplan Joppelaan’.

De volgende stap in het proces is het aanbieden van de ingediende zienswijzen aan de gemeenteraad. De subcommissie zienswijzen zal de mogelijkheid krijgen om de indieners uit te nodigen voor een hoorzitting, in overeenstemming met het reglement. Na de hoorzitting zal het verslag en advies, samen met het raadsvoorstel, aan de gemeenteraad worden voorgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *