WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VERSLAG VICTORIA’04-MAENSE

VLAARDINGEN- De oefenwedstrijd tegen het naar de derde klasse gepromoveerde Maense was voor de nieuwe oefenmeester Raymond Kraaijbeek een goede graadmeter om een groot aantal nieuwkomers aan het werk te zien.

In de eerste helft kwam Victoria’04 op een 1-0 voorsprong. Een aantal grote kansen bleef onbenut door de thuisploeg. In de tweede helft, die volop werd benut door wisselspelers in te zetten door beide teams, profiteerde Maense gretig van enkele defensieve fouten in de Vlaardingse formatie om in de slotfase de eindstand op 1-3 te bepalen.

Selectie Victoria’04: Dion Engelbracht, Lars de Visser, Bart van der Hoeven, Jordi de Kimpe, Lars Kortleven, Nailey Girigorie, Michael Blok, Chris Bruurmijn, Kars Martin, Keanu Raket, Rilgilio Ramsubagh, Bob Planken, Lucas Buter, Lizandro Niewold, Shakur Blaaker, Nick Verburgh.

Eindstand 1-3 (bij rust 1-0)

Doelpunt Victoria’04: Rilgilio Ramsubagh.