WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

7-TON NODIG VOOR VERVUILDE GROND HARGA SCHIEDAM

SCHIEDAM- Er is 700.000 euro nodig voor het saneren van vervuilde grond op sportpark Harga in Schiedam. Tot verbazing van raadslid Bilal Badri (PvdA). Hij is verbaasd dat de sportvelden nog in gebruik zijn. Wethouder Duncan Ruseler (AOV) moet hem een deugdelijke verklaring vooralsnog schuldig blijven.

Badri: “Het gaat om de vraag hoe het komt dat er nog gesport wordt op velden waar bodemverontreiniging is.” Eigenlijk valt de beantwoording van die vraag onder de portefeuille van sport-wethouder Fahid Minhas (VVD), maar die is tijdens de raadscommissie afwezig, wegens andere verplichtingen. Ruseler: “Het risico is dat ik hier sta te meanderen en u allerlei antwoorden geef waar u niet op zit te wachten of wat niet helemaal klopt. Ik weet wel dat wethouder Minhas hier uitgebreid over gesproken heeft, waarom we dit nu pas weten. Ik kom er gewoon bij u op terug. Dat lijkt mij de verstandigste reactie.”

Op het vernieuwde Sportpark Harga bevindt zich in de punt van het Trimpad, Olympiaweg en Sportlaan een multifunctioneel complex voor voetbal, cricket, squash, rugby, paramedische zorg, waaronder fysiotherapie en kinderopvang. Ook de Hockey Combinatie Schiedam (HCS) is sinds 2017 actief op Harga.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *