WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MAN VLAARDINGEN 3X BETRAPT ZONDER RIJBEWIJS IN 7 WEKEN

VLAARDINGEN- De 25-jarige K.H. Ü. is binnen 7 weken tijd driemaal betrapt zonder rijbewijs achter het stuur van een auto. Het roze papiertje is ingenomen door de politie, maar dat weerhoudt de Turk uit Vlaardingen niet om de weg op te gaan. Hij staat vandaag voor de rechter.

Op 12 april 2020 wordt de man om 06.10 uur in Rotterdam aan de kant gezet door de politie. Vervolgens is het raak op 25 mei om 21.45 uur in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op 30 mei om 16.19 uur is hij de bestuurder van een auto op de locatie Schiphol in de gemeente Haarlemmermeer. Op dat moment is zijn rijbewijs nog altijd ingevorderd en niet teruggegeven.

Een rijbewijs kan alleen worden ingevorderd door de politie als u bepaalde verkeersregels heeft overtreden: Te hard gereden, gereden onder de invloed van alcohol, gereden onder de invloed van drugs of agressief rijgedrag vertoond.

Wanneer de politie u heeft staande gehouden en besluit om het rijbewijs per direct in te vorderen, dan mag u niet verder rijden. U mag tot aan de beslissing van de rechter of het strafvoorstel van de officier van justitie niet deelnemen aan het verkeer.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Eén gedachte over “MAN VLAARDINGEN 3X BETRAPT ZONDER RIJBEWIJS IN 7 WEKEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *