WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

STALKER (31) OPGEPAKT NA VERNIELING AUTORUIT SCHIEDAM

SCHIEDAM- De autoruit van een vrouw in Schiedam is opzettelijk vernield door de 31-jarige A.C. K. uit Rotterdam. De vernieling vond plaats op 16 juni vorig jaar, nadat de vrouw in de voorgaande maanden werd bedreigd door de man.

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) heeft K. stelselmatig inbreuk gemaakt op de persoonlijke levenssfeer van de vrouw, door haar telkens bedreigende en beledigende berichten (via e-mail, whatsapp) te sturen met als inhoud: ‘Jij bent van mij en ik maak je dood. Als je ooit een toekomstige partner gaat vinden dan vermoord ik jullie allebei. De politie gaat je pas helpen wanneer je in je kist ligt. Je moet mij 2000 euro betalen anders ga ik je kk hard neuken’, althans woorden van gelijke aard en strekking.

Ook werd de vrouw (via verschillende telefoonnummer) gebeld door K. en ontving ze een e-mail met daarin een foto van een geweer, althans een (vuur)wapen.

De man zou volgens het OM ook een tracker hebben geplaatst onder de auto van de vrouw waardoor hij haar kon volgen, met het oogmerk haar te dwingen iets te doen, niet te doen, of vrees aan te jagen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Eén gedachte over “STALKER (31) OPGEPAKT NA VERNIELING AUTORUIT SCHIEDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *