WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

DANIEL G. (54) VOOR RECHTER NA AANHOUDING OP VLAARDINGSE KERSTMARKT

VLAARDINGER- Vlaardinger Daniel G. (54) moet voor de politierechter verschijnen als een van de zeven arrestanten die zijn opgepakt bij de kerstmarkt in Vlaardingen op 11 december. De aanhoudingen zouden het gevolg zijn van beledigingen, meldt de politie. Het Openbaar Miniserie (OM) stelt dat een politieagent is uitgemaakt voor ‘kankerhond’. G. heeft een video online gezet van zijn aanhouding ‘wegens belediging’. Het OM legt de rechter ook voor dat G. op het besloten erf van de Kerstmarkt geen gehoor gaf aan een vordering om te vertrekken.

Vorige maand deed G. een vruchteloze gooi naar een raadszetel tijdens de verkiezingen. Hij zou het PVV geluid willen laten horen in de Vlaardingse raad.

G. is regelmatig actief bij demonstraties tegen de vrijheidsberovingen (op basis van de covid-hoax).

Voor het OM weegt ook mee dat G., in 2020 te Capelle aan den IJssel, mensen zou hebben beledigd en bedreigd en vorig jaar april een e-mail aan de werkgever van zijn vijand heeft verstuurd, waarin te lezen viel dat zijn vijand tijdens werktijden strafbare feiten zou hebben gepleegd en door de gemeente Barendrecht is ontslagen en zijn dienstwapen heeft moeten inleveren, terwijl G. wist dat dit ten laste gelegde feit in strijd met de waarheid was, stelt het OM.

2 gedachten over “DANIEL G. (54) VOOR RECHTER NA AANHOUDING OP VLAARDINGSE KERSTMARKT

  1. Dat zo’n lul het niet eens is met het systeem is zijn goed recht, maar om dan onderbetaalde agentjes te gaan lopen narren tijdens een kerstmarkt is beneden alle peil. Ik hoop dat hij een goeie douw krijgt van de rechter.

  2. Daniël en PVV? Zijn tronie is nog linkser dan Volkert van der G. Laat hem maar lid worden van zo’n linkse relnichtenpartij. Misschien wil D-66, Grauw Links of P.v.d.A hem wel hebben. Die passen beter bij dit karakter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *