WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

AANHOUDING VOOR DOOD 27-JARIGE MAN ROTTERDAM-ALEXANDERPOLDER

ROTTERDAM- Een 25-jarige man uit Rotterdam is vanochtend aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige man afgelopen maandag in de De Klerkstraat te Rotterdam Prins-Alexander.

Maandagavond even na 22.30 uur werd het alarmnummer gebeld vanwege een steekincident in de De Klerkstraat waarbij een man ernstig gewond was geraakt. Hulpverleners vonden het 27-jarige slachtoffer in zorgwekkende toestand liggend op de grond. Hij is vervoerd naar een ziekenhuis waar hij de volgende ochtend vroeg aan zijn verwondingen is overleden.

De man zou zowel zijn mishandeld als gestoken, maar op basis van de eerste bevindingen van het onderzoek kon nog niet onomstotelijk worden geconcludeerd dat er daadwerkelijk was gestoken. Nader onderzoek wees uit dat de man inderdaad een steekverwonding had.

De mishandeling en het steekincident vonden plaats op een parkeerplaats in de De Klerkstraat. Bij de mishandeling waren meerdere mensen betrokken. Volgens getuigen is één betrokkenen rennend gevlucht en zijn meerdere mensen vertrokken met een auto.

Een groot onderzoeksteam is op de zaak gezet. Dit onderzoek heeft vandaag geleid tot de eerste aanhouding. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Voor het onderzoek komt de politie nog steeds graag in contact met getuigen en met mensen die beschikken over camerabeelden van de De Klerkstraat of omgeving. U kunt hiervoor bellen met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. op 0800-7000. Heeft u gevoelige informatie en wilt u een vertrouwelijk gesprek met het Team Criminele Inlichtingen, dan mag u voor deze zaak bellen met 06-47956232.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *