WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

AANHOUDING VOOR OPBLAZEN AUTO BERKEL EN RODENRIJS

BERKEL EN RODENRIJS- Op verdenking van het veroorzaken van een auto-explosie op de Lunet in Berkel en Rodenrijs op 18 oktober van dit jaar, is een 18-jarige jongeman uit Spijkenisse gearresteerd. De politie sluit niet uit dat er nog meer arrestaties zullen volgen.

Een hevige ontploffing zette die nacht een auto in brand. De explosie was zo luid dat de omwonenden erg geschrokken waren, maar er raakte niemand gewond bij het incident. De brandweer kwam snel ter plaatse om het vuur te doven. De auto was toen al helemaal verwoest.

Het onderzoek naar de explosie is nog steeds gaande. Het onderzoeksteam wil graag in contact komen met mensen die getuige waren van de explosie of die er meer informatie over hebben.

Als u iets verdachts opmerkt, kunt u dit meteen melden via het alarmnummer 112. Ook als u na een incident snel een goede beschrijving of de juiste vluchtrichting van de dader(s) kunt geven, is dat zeer behulpzaam. Als u weet of er ergens cobra’s of vuurwapens worden bewaard, of als u op de hoogte bent van bestaande conflicten, dan stelt de politie uw melding ook zeer op prijs. U kunt bellen naar 0900-8844, of als u liever anoniem blijft, naar 0800-7000. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijke organisatie die alleen de inhoud van uw melding doorgeeft aan de politie. Uw identiteit blijft geheim. Een andere optie is om contact op te nemen met Team Criminele Inlichtingen. Dit is een van de weinige afdelingen binnen de politie die de identiteit van hun bronnen mag beschermen. Uw persoonlijke gegevens zijn alleen bekend bij het TCI en worden niet gedeeld met anderen binnen of buiten de politie. U kunt Team Nationale Inlichtingen bereiken tegen lokaal tarief op 088 – 661 77 34.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *