WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

AANHOUDINGEN IN HOOFDSTAD VOOR BESCHIETING PAND ROTTERDAM

ROTTERDAM- De kogelinslagen bij een schoonheidskliniek in Rotterdam hebben geleid tot de arrestatie van drie mannen uit Amsterdam. Zij worden verdacht van het afvuren van meerdere kogels op het pand aan het Weena-Zuid in de nachtelijke uren van 10 februari. De schoten werden rond 04.00 uur gelost.

De politie heeft de drie verdachten, die respectievelijk 18, 18 en 19 jaar oud zijn, gisteren in de hoofdstad aangehouden. Zij kwamen in beeld na een uitgebreid opsporingsonderzoek, waarbij de politie onder meer gebruik maakte van camerabeelden, sporenonderzoek en getuigenverklaringen. De politie sluit niet uit dat er nog meer arrestaties zullen volgen in verband met deze zaak.

De schoten veroorzaakte schade aan de ruit van de schoonheidskliniek, waar meerdere kogelinslagen zichtbaar waren. Agenten die op de melding afkwamen, constateerden de schade en startten direct een onderzoek. De politie sprak met buurtbewoners en andere getuigen om meer informatie te verzamelen over onder meer het motief van het schietincident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *