WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

AANKOMST NIEUW DEK ORANJEBRUG SCHIEDAM

SCHIEDAM- Het nieuwe brugdek voor de Oranjebrug in Schiedam is vanuit Sumar in Friesland aangekomen in de jeneverstad. Het brugdek wordt vervoerd op een ponton van 45 bij 8 meter en is ongeveer 110 ton zwaar.

Vanaf januari gebruikt aannemer Civiele Technieken de Boer een speciaal werkbordes om de werkzaamheden uit te voeren aan de Oranjebrug. Daardoor blijft de hinder voor de omgeving beperkt en kan het verkeer grotendeels gebruik blijven maken van de brug.

Sinds 2 november vinden er werkzaamheden plaats aan de Oranjebrug. De Oranjebrug verbindt Schiedam-West en met het centrum en de Gorzen via de Nieuwe Haven. De brug is opengesteld in 1939 en wordt nu voor het eerst gerenoveerd.

Wilt u ook een eerlijk stemadvies? Doe dan De Echte Stemwijzer! De stellingen zijn gekoppeld aan het stemgedrag van de partijen op ingediende moties in de Tweede Kamer. Aan het einde krijgt u een resultaat op basis van het gedrag van de partijen in de Tweede Kamer en niet op basis van wat er in het partijprogramma beloofd wordt.

De echte stemwijzer vindt u HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *