WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

ABBA-EXPERIENCE IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Sinds ABBA in 1974 het Eurovisie Songfestival won, betovert en ontroert de muziek van het legendarische Zweedse viertal. Bootleg ABBA weet dit als geen ander over te brengen. Wat is heerlijker dan een avond los gaan op de geweldige muziek van ABBA? De ultieme ABBA-Experience is dinsdag 14 oktober, om 20.15 uur, te zien in Theater aan de Schie.
ABBA 1
Dit jaar is het precies 40 jaar geleden dat ABBA met Waterloo het Eurovisie Songfestival in Brighton won. De rest is (muziek-) geschiedenis, meer dan 380 miljoen verkochte platen, zoveel hits dat die niet eens op één dubbel-cd passen en er is vrijwel niemand te vinden die geen ABBA-hit kan meezingen. De hoogste tijd dus om weer eens een avond te genieten van alle meezingers uit ABBA’s fantastische oeuvre, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S., Money Money Money…

Bootleg ABBA weet de betoverende muziek van het Zweedse viertal als geen ander over te brengen. De ultieme ABBA-Experience speelt al vijftien jaar wereldwijd voor uitverkochte zalen. De artiesten brengen een avond vol prachtige muziek, dans en zang naar Theater aan de Schie. In combinatie met beelden van de originele band beleeft het publiek een geweldige ABBA-experience vol glitter en glamour.

ABBA 2
Toegang € 28,00. Reserveren kan via de kassa van Theater aan de Schie, geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Online reserveren kan 24 uur per dag via www.theateraandeschie.nl.