WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

AGRESSIEVE PATIËNT AANGEHOUDEN OP STRAND HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Een patiënt die hulp nodig had, is vandaag aangehouden op het strand van Hoek van Holland, nadat hij agressief werd tegen de politie en het ambulancepersoneel. De patiënt sprong zelf uit de ambulance en nam meerdere keren een gevechtshouding aan. Hij werd vermoedelijk beïnvloed door alcohol of drugs.

De politie kreeg vandaag een hulpverleningsmelding over een man die onwel was geworden. Toen de agenten en de ambulance ter plaatse kwamen, bleek de situatie te escaleren. De patiënt werd agressief en weigerde mee te werken. Hij sprong zelf uit de ambulance en probeerde de hulpverleners aan te vallen.

De agenten maakten zich ernstige zorgen over de gezondheid van de patiënt en probeerden hem te kalmeren. Samen met het ambulancepersoneel slaagden ze er uiteindelijk in om de patiënt de hulp te bieden die hij nodig had. De man werd daarna aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Volgens de politie was de man vermoedelijk onder invloed van alcohol of drugs. Dit zou zijn agressieve gedrag kunnen verklaren. Agenten zien vaak dat mensen die alcohol of drugs gebruiken, agressief reageren en een gevaar vormen voor zichzelf en anderen. De politie benadrukt dat dit soort situaties veel impact hebben op de hulpverleners en de omstanders, die zich dit nog lang zullen herinneren.

Er wordt nu verder onderzoek gedaan naar het incident en de toestand van de arrestant. De politie vraagt getuigen of mensen die meer informatie hebben, om contact op te nemen via 0900-8844.

4 gedachten over “AGRESSIEVE PATIËNT AANGEHOUDEN OP STRAND HOEK VAN HOLLAND

  1. De politie maakte zich zorgen over de gezondheid van die malloot? Ze konden zich beter zorgen maken over de gezondheid van het ambulancepersoneel en die gek afschieten.

  2. Konden de kanjers van de GGD die achterlijk niet op een brancard vastsnoeren, enkele latex handschoenen opblazen en deze aan de brancard binden om deze drijvende te houden?
    Vervolgens de achterlijk met brancard de zee ingooien met aflandelijke wind.

  3. Hun probleem.
    Gooien ze hem toch in de oceaan bij Ballevullin met aflandelijke wind, Amerika zal die dan zeker niet halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *