WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BENT U KLAAR VOOR HET MAASBOULEVARDFEEST?

Schiedam – Dennie Christian, Andre Hazes jr. en de Wannebiezz zijn enkele van de artiesten die zullen optreden tijdens de 26-ste editie van het Schiedamse Maasboulevardfeest (MBF). Het -volgens de organisatie- gezelligste gratis feest van de Rijnmond vindt dit jaar plaats op 11, 12 en 13 juli 2014. Drie dagen feest voor jong en oud met een heel breed scala aan activiteiten.
DSC00026DSC00025 Afsluiter van de zaterdag zal het afscheidsconcert zijn van de Schiedamse band “Footloose”. Na 27 jaar hebben zij besloten er mee te stoppen. De organisatie van het feest is er dan ook bijzonder trots op dat zij voor een laatste keer alles uit de kast zullen halen om u een mooie avond te laten beleven.

Op de vrijdag en zaterdagavond zal er in de tent weer gedraaid worden door diverse DJ´s. Boulevard Culinair, kinderactiviteiten, kleine kermis, voetbal en darttoernooi en de markt zijn een aantal jaarlijks terugkerende activiteiten die een groot publiek aanspreekt.

Nieuw dit jaar tijdens het Maasboulevardfeest zijn de activiteiten die Young MBF organiseert. Young MBF zijn jongeren die vorig jaar op initiatief van het MBF een opleiding hebben gevolgd en daarmee de nieuwe lichting organiserend Schiedam zijn. Dit jaar brengen zij een Dancebattle en een paintball toernooi. Dansscholen, verenigingen of gewoon een groep gezellige mensen kunnen zich inschrijven voor de Dancebattle en kans maken op een echte promotiefilm. Houdt u meer van actie schrijf u dan in met een team van 4 t/m 6 mensen en doe mee met de amateur paintball competitie. Voor inschrijvingen en alle verdere informatie kijk op www.maasboulevardfeest.nl. Mocht u liever vanaf het feestterrein een boottochtje willen maken stap dan op de Stoomsleepboot Hercules en bekijk het feest en een deel van de Rotterdamse haven vanaf het water.

Alle informatie van het Maasboulevardfeest kunt u HIER teruglezen.
Of in de feestkrant die binnenkort wellicht ook bij u op de mat zal vallen.