WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BONTE KOE SCHIEDAM BREIDT UIT NAAR KRALINGEN

SCHIEDAM – De Schiedamse chocolaterie De Bonte Koe breidt uit met een vestiging in de Lusthofstraat 33A in Rotterdam-Kralingen. Het is de bedoeling dat de nieuwe winkel, waar ambachtelijke chocolade verkocht wordt, vandaag opengaat.

De Bonte Koe heeft al een vestiging in Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg 112. Door de opening van een extra vestiging in Rotterdam wil De Bonte Koe de bereikbaarheid van zijn winkels voor de inwoners van Rotterdam verbeteren. “We denken dat wij met onze nieuwe winkel een mooie aanvulling betekenen voor de Lusthofstraat en het publiek dat er winkelt. In deze straat en buurt zitten al veel ondernemers met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zoals traiteur Westerkaatje, Keurslager Van Linschoten, koffiezaak Juffrouw van Zanten, Bloemenboetiek ’t Bolletje en Wijnhandel den Toom”, zegt Amy Klein, die mede-eigenaar is van het chocoladebedrijf dat dit jaar het dertigjarige jubileum viert.

De in de Lusthofstraat gehuurde winkel is een in 1906 gebouwd pand met een oppervlakte van 61 m2, waarvan 50 m2 beschikbaar is voor de verkoop. De Bonte Koe krijgt op zaterdag 1 oktober aanstaande de sleutel van het pand en wil al op vrijdag 7 oktober de deuren openen voor het winkelend publiek. “Dat is heel snel, maar wij denken dat het belangrijk is om ruim voor de feestdagen open te gaan en dat het mogelijk is gezien de staat waarin de winkel wordt opgeleverd en omdat wij in september de gelegenheid hebben om het inrichten van de winkel en vervolgens het vullen van de winkelinventaris met onze producten adequaat voor te bereiden. Het is bovendien niet de eerste keer dat we een nieuwe winkel inrichten”, zegt de andere eigenaar van het bedrijf, Connor Klein.

Broer en zus Connor en Amy Klein hebben met hun De Bonte Koe inmiddels, naast eerdergenoemde vestiging aan de Nieuwe Binnenweg, vestigingen in Schiedam (Lange Haven 54, hier worden tevens voor alle vestigingen de diverse ambachtelijke chocoladeproducten handmatig vervaardigd) en Den Haag (Korte Poten 57). Ook beschikt het bedrijf over een chocolade-automatiek aan de Hoogstraat 69 in Schiedam.

Eén gedachte over “BONTE KOE SCHIEDAM BREIDT UIT NAAR KRALINGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *