WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

CONCERT MUZIEKVERENIGING HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Op zaterdag 6 april geven de orkesten van Muziekvereniging Rotterdam aan Zee een concert met als thema “Let’s Dance!”. Het belooft een prachtige avond te worden waarbij u niet alleen kunt gaan luisteren naar muziek die raakvlakken heeft met diverse dansstijlen, maar ook kunt genieten van professionele dans.

Het Jeugdorkest, de Show & Marching Band en de Concert Band spelen onder andere muziek van “Abba” en “Daft Punk” en bekende titels als “Happy”, “All Night Long”, “Danse Macabre” (bekend van het Spookslot in de Efteling), “Paradise by the dashboard light” en”Uptown funk”.

Bijzonderegasten op deze avond zijn Branislav Šoltýs en Lenka Bachoríková; Slowaakse balzaal en Latijns-Amerikaanse dansers die momenteel in Nederland wonen en optreden. Branislav, die 11 jaar professioneel heeft gedanst, is 11 keer Slowaaks kampioen in ballroom,latin of de combinatie van beide. Lenka is al 10 jaar een ballroom/Latijns-Amerikaanse danseres. Ze is zesvoudig finalist van het Slowaaks nationale kampioenschap en ze won de 2e plaats van het Slowaakse kampioenschap in Latijns-Amerikaanse dans. Ze is danstmomenteel in The Urban Dance Centre in Groningen.

Er is nog een bijzonder gast, nl. DJ Brownmonk, die op vakkundige wijze de nummers na de pauze aan elkaar zal mixen.

In het Raztertje, ons verenigingsblad, kunt u het programma voor deze avond lezen. Klik hier om het Raztertje alvast online te bekijken.

De toegang voor deze avond is gratis, wel wordt er in de pauze een tombola gehouden. Voor 1 euro per lot maakt u kans op een mooie prijs van de uitgebreide prijzentafel. Ook zal er na afloop een deurcollecte worden gehouden.

Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 geopend voor publiek. Locatie: Huis van de Wijk “De Hoekstee”, Mercatorweg 50 te Hoek van Holland.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *