WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

WEDEROPBOUW REVUE HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Op woensdagmiddag 10 april organiseert Cultuurzee een voorstelling voor en door 60 plussers. Deze middag speelt Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten de Wederopbouw Revue in De Hoekstee in Hoek van Holland.

De Wederopbouw Revue is een voorstelling die met sketches, conférences en liedjes de sfeer van het Rotterdam van na de oorlog oproept. Onderwerpen die voorbijkomen: inwonen bij je ouders, het huishouden, de Lijnbaan, de eerste eigen flat, de hoorspelserie Paul Vlaanderen, de Snip en Snap Revue en nog veel meer!

Met veel enthousiasme worden gezellige liedjes uit deze tijd vertolkt zoals Alie Cyaankali, Diep in mijn hart en Kriminal Tango. De liedjes worden begeleid door de professionele musici Jos Valster en Frenk van Meeteren.

Tijdens de Revue krijgt ook het publiek het woord. Wat zijn uw verhalen over bijvoorbeeld het huishouden in de jaren vijftig?

Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten uit Rotterdam bestaat uit 60-plussers die hun theatertalenten tot bloei willen laten komen.

De spelers van deze revue zijn: Corry van de Akker, Bart de Bruin, Connie Pieters, Truike Reichert en Thea Rigetti.

Kom gezellig naar deze middag of bezorg je vader of moeder een leuke middag en maak een stapje terug in de tijd!

Locatie: Huis van de Wijk De Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland

Tijd: 14.30 – 15.30 uur

Prijs: € 3,50. Kaartverkoop aan de deur

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *